Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Цього тижня у Полтаві відбулася дводенна зустріч-нетворкінг між представниками робочих груп із громадської безпеки та відновлення 7 громад Полтавської області.

Дата: 13.10.2023 10:53
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

💡 Мережева зустріч робочих груп — це подія, на якій люди з різних галузей та професій збираються для обміну інформацією, досвідом, ідеями та можливостями співпраці у сфері мережевого спілкування і розвитку власного потенціалу.

 

Цього тижня у Полтаві відбулася така дводенна зустріч-нетворкінг між представниками робочих груп із громадської безпеки та відновлення 7 громад Полтавської області. З кожної робочої групи були представники влади, громадськості та органів безпеки.

 

Захід проводився за участі модераторок Маріам Полоян та Анни Пономарьової, комунікаційних менеджерок Асоціації учасницького розвитку громад, та експертів від ПРООН та Асоціації.

 

За ці два дні ми поглибилися у вивчення корисних та цікавих напрямів та навичок, які допоможуть робочим групам краще функціонувати у своїх громадах.

 

📍Перший день розпочався з цікавої сесії від виконавчого директора Асоціації Леоніда Доноса, що стосувалася громадської безпеки. Дуже органічно доповнила доповідь Леоніда начальниця управління містобудування та архітектури Полтавської ОВА Ірина Особік, яка розповідала учасникам про програму комплексного відновлення в межах всієї України.

 

Наступним етапом для наших учасників було вивчення досвіду робочих груп Донецької області, адже іноді надзвичайно важливо зрозуміти спільні завдання та взаємозв'язки між такими ініціативами. Тетяна Сігаєва, фахівчиня з мобілізації громад від ПРООН, поділилася цим досвідом з учасниками.

 

А по закінченню першого дня ми побачили той самий нетворкінг між учасниками під час проведення цікавої гри на визначення локальних та глобальних проблем і виявлення звʼязків між ними.

 

📍 Другий день нашого заходу розпочався з виступу Жанни Чмут, яка є висококваліфікованою спеціалісткою залучення громадянського суспільства і розвитку потенціалу. Вона надала корисні поради щодо впровадження ініціатив, спрямованих на підтримку ветеранів у громадах.

 

Звісно ми не забули про важливість правильної комунікації та залучення ключових зацікавлених сторін до діяльності робочих груп. Ми також надали учасникам цінні навички у креативному написанні текстів, що можуть бути корисними при представленні їхніх ініціатив та проєктів.

 

Завершальним етапом нашої зустрічі було знайомство з експертами Асоціації, які вже незабаром проведуть різноманітні навчання для наших робочих груп. Ці навчання охоплюватимуть створення адвокаційних кампаній, ефективну розробку проєктів, роль молоді у робочих групах, а також підвищення навичок командної роботи та лідерства.

 

Зустріч стала платформою для обміну знаннями і ідеями, сприяла створенню партнерств та мережі підтримки, спрямованої на покращення роботи робочих груп і внесення позитивних змін в громади Полтавської області.

 

Мережева зустріч здійснюється у межах ініціативи «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області», яку впроваджує Асоціація учасницького розвитку громад за сприяння Програми розвитку Організації Обʼєднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4 Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь