Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Відбулася чергова зустріч робочої групи за участі представників ПРООН

Дата: 11.09.2023 17:54
Кількість переглядів: 73

    Фото без опису

Фото без опису☝🏼Зустрічі робочих груп відіграють велику роль та є важливими з багатьох причин, як от, наприклад: налагодження питань спільної співпраці та комунікації, планування та стратегування наступних кроків, вирішення проблем та складнощів, із якими зіштовхується робоча група, мотивація групи та підтримка її залученості до завдань, оцінка продуктивності виконання завдань та проєктів.

Саме тому, команда Асоціації учасницького розвитку громад спільно з представниками ПРООН минулого тижня провели офлайн зустрічі із робочими групами семи громад Полтавської області, серед яких і наша громада.

Учасники робочої групи від нашої громади поділилися різними підходами та навичками для удосконалення напрямків громадської безпеки та відновлення у нашій громаді.

Також під час спільної зустрічі було обговорено результати партисипативної оцінки потреб, які змогли стати корисним інструментом для громади не тільки для вирішення питань та потреб, які зазначили респонденти, але й для написання корисних проєктів та міні-ініціатив на цю тему🤩

Також команда Асоціації учасницького розвитку громад спільно з представниками ПРООН анонсували майбутні заходи, що плануються провести вже у жовтні місяці і з радістю запросили на них представників робочої групи з різних галузей - місцевої влади, громадськості та поліції чи ДСНС.

Чому саме цих представників було запрошено на подальші зустрічі та навчання?
Відповідь дуже проста: для того, щоб ефективність робочої групи зросла на якомога більший рівень; щоб інтегрувати та налагодити ефективну комунікацію та побудову стратегії між провідними учасниками робочих груп, які далі можуть бути рушійною силою для прийняття важливих та корисних рішень на місцевому рівні.

“На цьому тижні тривають робочі поїздки у громади, де ми спільно обговорюємо, які потреби у мешканців та мешканок, які є ресурси, щоб покращувати безпеку та головне, як їх ефективно залучати. Адже наразі, міжнародні проєкти значно збільшили таку підтримку. Із Iриною Іщенко презентували наші підходи та активності у Кременчуці та Полтаві. Дякуємо учасникам та учасницям за активність та енергію змінювати суспільство!

Наступним нашим кроком будуть навчання із проєктного менеджменту, фасилітаціі, адвокації для робочих груп та мережування”, - зазначив Леонід Донос, виконавчий директор Асоціації учасницького розвитку громад.

Загалом, зустрічі з робочими групами є важливим інструментом для організації та співпраці в робочому середовищі та сприяють досягненню успіху в проєктах та завданнях.
✨Ініціатива «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області» впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь