Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Стартував проєкт «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області»

Дата: 22.06.2023 14:37
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

📢 Ми раді повідомити про старт проєкту «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області» ✨

 

🔹Проєкт триватиме з червня по березень 2024 року та буде спрямований на покращення безпеки громад та підтримку зміцнення соціальних звʼязків у цільових громадах проєкту через створення та діяльність робочих груп із громадської безпеки та відновлення, які стануть  дієвим майданчиком для партисипативного прийняття рішень.

 

🔹Ми раді вітати Полтавську, Кременчуцьку, Лубенську та Миргородську громади, з якими ми вже мали можливість реалізовувати спільно проєкт  у межах спільних ініціатив із  ПРООН,  та з радістю запрошуємо Градизьку, Опішняньську та Козельщинську громади і віримо, що такою командою нам вдасться досягти великих успіхів  🙌🏻 Активності проєкту будуть спрямовані на те, щоб розкрити лідерський потенціал та зміцнити зв'язки всередині області.🤝✨

 

🔹Ми прагнемо досягти відчутних результатів в рамках реалізації даного проєкту, серед яких:

 

✅Cтворення 7 місцевих програм із громадської безпеки та 7 планів відновлення, які будуть обговорені із мешканцями, що забезпечить підтримку цих планів серед населення та стійкість проєкту.

 

✅Ми будемо активно залучати ВПО, молодь, вразливі групи до активностей проєкту. Також будуть створені Хаби громадської безпеки та відновлення, які стануть платформами  для дискусій та обговорень місцевих ідей та планів. Для їх комфортного облаштування ми плануємо закупити обладнання: ноутбук та проєктор для проведення заходів.

 

✅Створення дієвої системи моніторингу діяльності та заохочення розповсюдження найкращих практик й інновацій у Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення.

 

🔹Проєкт охоплює широкий спектр заходів, спрямованих на сприяння соціальній інтеграції та стійкості. Ми разом із нашими експертами проведемо онлайн- та офлайн- семінари/тренінги для представників робочої групи, ГО, молодіжних організацій для підвищення їх кваліфікації та спроможності. Усі активності проєкту створено  таким чином, щоб після закінчення проєкту громади продовжували розвивати питання громадської безпеки та відновлення.

 

«Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області» впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь