Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

На Полтавщині стартував проєкт «Зупинка.Я»

Дата: 22.06.2023 13:06
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

На Полтавщині стартував проєкт «Зупинка.Я»

Наприкінці травня за участі громадської організації «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» стартував новий масштабний багатофункціональний проєкт «Зупинка: Я» – спільна ініціатива програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), держави і громадських організацій для надання комплексної психологічної допомоги та психоедукації для зміцнення психічного здоров’я, попередження виснаження та відновлення ресурсу українців.

Проєкт охоплює дві області – Полтавську й Сумську, і є унікальним за своєю суттю, адже передбачає всебічну підтримку учасників, зокрема консультації з психологом, за потреби – з психіатром, довготривалий супровід, роботу онлайн та наживо, роботу мобільних психологічних команд, які працюватимуть у різних населених пунктах, навіть найменш доступних. Учасники мають можливість долучатися до вебінарів, майстер-класів, лекцій, ретритів тощо. Також у межах проєкту передбачена видача гуманітарної допомоги.

До проєкту можуть доєднатися батьки, батьки й опікуни дітей з ООП, жінки з дітьми до 18 років, у сім’ях яких загинули годувальники, спеціалісти професії «Люди-люди», які зіткнулися з вигоранням.

У межах проєкту буде задіяно 3 програми: «Тіло. Стабілізація. Ресурс», «Робота з людьми, які пережили втрату», «Підготовка спеціалістів для роботи з дітьми з ООП (особливі освітні потреби)».

Інноваційні методики, перевірені на практиці вправи, цікавий теоретичний матеріал, зустрічі, розмови, підтримка спеціалістів і розуміння, що коженунікальний, а всі ми – єдина велика непереможна родина – ось завдання, які ставимо перед собою.

Громадська організація «Центр психологічної допомоги «Конфіденс»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь