Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Оголошення про громадське обговорення детального плану території «Детальний план території для розміщення об’єкта будівництва за межами населених пунктів (поблизу с. Попівка) Опішнянської територіальної громади Полтавського району Полтавської обл.»

Дата: 19.04.2023 13:45
Кількість переглядів: 467

 

Оголошення

про громадське обговорення детального плану території «Детальний план території для розміщення об’єкта будівництва за межами населених пунктів (поблизу с. Попівка) Опішнянської територіальної громади Полтавського району Полтавської обл.».

 

З метою врахування громадських інтересів та одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, виконавчий комітет Опішнянської селишної ради Полтавського району Полтавської області повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проект містобудівної документації – «Детальний план території для розміщення об’єкта будівництва за межами населених пунктів (поблизу с. Попівка) Опішнянської територіальної громади Полтавського району Полтавської обл.».

Підстава розроблення - Рішення тридцять першої сесії восьмого скликання Опішнянської селищної ради від 14 лютого 2023 року.

Замовник детального плану території – Виконавчий комітет Опішнянської селищної ради

Детально ознайомитися з текстовими та графічними матеріалами можна за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1tdS5iZRNxkCBUQhdKJRrfsLSKafuivXU?usp=share_link та в приміщенні  відділу містобудування та архітектури Опішнянської селищної ради за адресою смт Опішня, вулиця Перемоги, будинок 3, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 12.00 год. та з 12.00 до 17.00 год.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури Опішнянської селищної ради Вікторія Короткевич (тел. (095)-8370775)

Пропозиції щодо детального плану території просимо подавати до відділу містобудування та архітектури у письмовому вигляді за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смтОпішня, вул. Перемоги, 3, індекс 38164, або на e-mail: opishnya.arh@gmail.com, протягом одного місяця з моменту опублікування оголошення

 Публічні громадські слухання не проводяться через запровадження в Україні воєнного стану, відповідно Закону № 2500

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь