Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

ФК "ВОРСКЛА-ОПІШНЯ" ОТРИМАВ ПОДАРУНКИ ВІД ПРАТ "НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ"

Дата: 17.04.2018 16:54
Кількість переглядів: 706

ПРАТ "Нафтогазвидобування" забезпечив гравців ФК "Ворскла-Опішня" м'ячами та спортивним інвентарем для тренування. І це не спонсорство, а подарунок, точніше гостинець до Великодня.

Чому організація, яка здійснює діяльність у селі Ковалівка Шишацького району, звернула увагу саме на наших хлопців, враховуючи той факт, що ті ніколи й нічого у неї не просили та зроду в поле зору не потрапляли? Це питання зацікавило не лише вас, а й мене. Відповідь на нього виявилася доволі простою: у ПРАТ "Нафтогазвидобування" працюють опішняни, які вболівають не лише за титуловані українські футбольні клуби, чи то пак, "Динамо", "Шахтар" або "Дніпро", а й переймаються долею єдиної у селищі команди "Ворскла-Опішня", спостерігають за її спортивним життям. А воно, як відомо всім та кожному, непросте, оскільки не сповнене достатнім фінансуванням та матеріально-технічним оснащенням. Тож, задля формування спортивної мотивації у гравців на результативні матчі опішнянські працівники ПРАТ "Нафтогазвидобування" звернулися до керівництва цієї організації з проханням допомогти футбольному клубу свого селища поповнитися м'ячами та інвентарем для тренувань - відмови не отримали.

Перефразую чужу думку: якщо нас, опішнян, щось і рухає вперед, то тільки наша слабкість, яку маємо ненавидіти і перетворювати в нашу силу.

Хлопці з ФК "Ворскла-Опішня" та місцева влада щиро вдячні очільникам ПРАТ "Нафтогазвидобування" та небайдужим, спортивно налаштованим, односельцям, які там працюють, за неочікувані подарунки.

До слова, навіть у царині дитячого футболу вимальовується потенціал. Показовим є товариський матч, який відбувся 4 квітня на базі спортивної школи селища Диканьки. Опішняни 8-10 років зіграли з місцевою командою та здобули довгоочікувану перемогу з рахунком 8:2. Цьому результату передували поразки та часи тривалого футбольного занепаду в селищі. Рецепти порятунку місцева влада почала шукати наприкінці 2017 та на початку 2018 років.

Ірина Гармаш, "Голос Опішні"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь