Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Власникам домогосподарств, керівникам приватних підприємств і підприємцям обов'язково потрібно встановити табличку з номером і назвою вулиці зі своєю адресою на фасаді будинку або будівлі.

Дата: 16.06.2020 13:19
Кількість переглядів: 177

  Опішнянська селищна рада звертається до жителів Опішнянської ОТГ, власників домогосподарств, керівників приватних підприємств і підприємців, з проханням забезпечити наявність адресних табличок на будинках, які їм належать. Табличку з адресою повинні мати як житлові будинки, так і адміністративні будівлі.
Для проведення Всеукраїнського перепису населення та правил благоустрою, відповідно до методичних вимог, всі домогосподарства та адміністративні будівлі повинні мати адресні таблички. Про це повідомляється у вимогах і рекомендаціях для статистичного та офіційного обліку чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому і на всіх рівнях її адміністративно-територіального устрою.
В Україні заплановано Всеукраїнський перепис населення у 2020 році. Маркування на будівлях необхідне для організації простору.
Табличка з номером і назвою вулиці допомагає працівникам пожежної безпеки, швидкої допомоги та поліції оперативної знаходити домогосподарство і реагувати на звернення вчасно.
Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь