Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

8 і 9 травня в Опішнянській ОТГ відзначили День пам’яті та примирення і 75-ту річницю Перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2020 12:31
Кількість переглядів: 267

 У роки Другої світової  війни Україна стала справжнім епіцентром бойових дій, що вщент зруйнували тисячі міст і сіл. Саме на Українській землі вирішувалася доля війни в Європі.

   Мільйони людей поклали своє життя під час тяжких оборонних та наступальних військових операцій і партизанських рейдів, у підпільній боротьбі, в окупації та концтаборах.

   Понад 9 мільйонів вихідців з України стали до бою з ворогом. За перемогу над фашизмом Український народ заплатив неймовірно високу ціну - мільйони загиблих, поранених та ненароджених.

   Сьогодні ще раз низько вклоняємось усім мужнім воїнам, що віддали життя за рідну землю, за мир і справедливість, і всім, хто пережив страхіття вогняних воєнних років!

   Сила духу та непохитна віра ветеранів у перемогу добра над злом завжди надихатимуть нові покоління українців.

Друга світова війна – це  частина історії нашої  Батьківщини,  пам'ять про війну – це наша шана минулому і прояв  людяності нації. Тож давайте особливо  у ці дні  відкриємо навстіж свої серця і приймемо  в них трагічне  і героїчне минуле своїх земляків, які пережили смерть і горе, жах і страждання, насильство і приниження. Вшануємо пам'ять  людей, які ціною неймовірних зусиль день за днем наближали мир.

Пам'ять про війну є особистою для кожного з нас, адже в кожній родині є власна історія про долі рідних,  які назавжди змінила Друга світова.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь