Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

В Опішнянській ОТГ вшанували пам‘ять учасниуів ліквідації на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2020 10:35
Кількість переглядів: 293

 Кожного року ми повертаємося пам'яттю і серцем до незабутніх трагічних подій, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані своїм життям і можливістю жити і ростити дітей та онуків. 34 роки тому світ сколихнула наймасштабніша техногенна катастрофа, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції. Першими прийняли на себе удар – ліквідатори з усіх куточків країни, серед них і наші земляки. Для постраждалих від чорнобильської катастрофи все відбувалося неначе вчора. Адже справжні масштаби трагедії вони знають не з газет та підручників. Через опромінення більшість з них захворіли. Нині багатьох вже немає серед нас. Опішнянська об‘єднана громада вшановує своїх героїв та піклується про них. До 34-х роковин  трагедії Опішнянська селищна рада виділила одноразову матеріальну допомогу для кожного учасника ліквідації на Чорнобильській атомній електростанції. З глибокою повагою і вдячністю бажаємо їм міцного здоров'я та довгих щасливих років життя у родинному колі.       

Усіх, хто відійшов у Вічність, вшанували сьогодні хвилиною мовчання, біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобильської катастрофи» та поклали квіти, віддавши данину шани і вдячності тим, хто пожертвував найдорожчим, хто пішов у вічність заради життя і майбутнього свого народу та всього людства.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь