Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Представники місцевого самоврядування Полтавщини побували в Опішні в рамках навчального візиту

Дата: 05.11.2019 20:47
Кількість переглядів: 309

Фото без описуПро можливості, які дає громадам децентралізація, зміни, що відбуваються після утворення ОТГ, залучення коштів для розвитку інфраструктури, туризму та ін. дізналися представники місцевого самоврядування Полтавщини з Хоролу, Диканьки, Решетилівки, Оржиці; Мартинівки та Верхньої Лани Карлівського району, що побували в Опішні 5 листопада у рамках навчального візиту «Досягнення та успіхи громади в умовах децентралізації. Опішнянська ОТГ». Про розвиток Опішнянської громади гостям розповів селищний голова Микола Різник. Вони познайомились з центральною частиною Опішні, побували в Комунальному закладі дошкільної освіти «Світлячок» (с. Малі Будища), оглянули відремонтований спортивний зал ЦФЗН «Спорт для всіх» імені Олександра Губаря та відвідали Національний музей-заповідник українського гончарства.

 

  Навчальний візит на тему «Досягнення та успіхи громади в умовах децентралізації. Опішнянська ОТГ», відбувся у рамках програми «Маршрути успіхів», яка є частиною проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь